Sidst opdateret:
02/09 2011 09:56:40
  Du er her: Velkommen >   > Dråbefang

Dråbefang

Easy Drop

Verdensnyheden det innovative Dråbefang Easy-Drop til  Bag In Box. Enhver der kender til Bag In Box, kender til problemet, at taphanen kan dryppe!

Det har Beierholm Art i Skagen gjort noget ved, og udviklet det innovative Dråbefang Easy-Drop, til Bag In Box.

Easy-Drop er konstrueret med en fleksibel platform, monteret med et super absorberende filt materiale, til at opfange dråberne fra bag in box taphanen.Med det nye universale Easy-Drop, til Bag In Box, er det nu muligt, at hindre dråber af vin, i at plette dug, bord eller gulv.

Der er lagt stor vægt på, at skabe et enkelt design, og samtidig et praktisk anvendeligt Easy-Drop, ved håndtering og aftapning af Bag In Box. Easy-Drop er konstrueret til, at kunne anvendes på de forskellige Bag In Box formater, og tilpasset de varianter af taphaner, der findes på markedet.

Easy-Drop er nem at montere. Ved et let tryk, skubbes den kileformede del af Easy-Drop, ind i bunden af Bag In Box kassen.Easy-Drop gør det nemt at skænke - placer glasset under taphanen, tryk glasset ind mod Easy-Drop så det folder sig ind under taphanen, skænk så i glasset, fjern glasset efter aftapningen og Easy-Drop vil folde sig ud under taphanen, og opfange de dråber, som kan komme fra taphanen.

 For yderlig produktfoto se undermenu.

Undermenu